Endre 4H klubb

Vi träffas i Endre bygdegård där vi har en film som spelas, i köket görs det pizza och uppe i biblioteket har vi vår nyhet Wii U med massa spel att tillsammans njuta av!

 

Du kan såklart prova en gång gratis och har du betalt en medlemsavgift för ditt barn så ingår den här aktiviteten i priset. Gå på filmerna du gillar och kom med förslag vad du vill att vi ska visa eller göra. Pyssel, utflykt, bakning eller matlagning eller du kanske älskar att dansa eller spela fotboll, berätta det för oss så ska vi se vad vi kan göra. Du kanske känner någon som är villig att lära ut några av sina kunskaper - hör av er till oss, vi är tacksamma för alla tips och hjälp! 

 

Intresserad skriv ditt namn och nummer nere i en kommentar eller hör av dig till oss personligen - anmäl dig till oss om du kommer på någon av datumen så vi vet hur många som kommer - tack på förhand ledarna i Endre 4H Klubb

Vi välkomnar alla 11-12-åringar och äldre att delta i vår äldre grupp som vi kommer att ha några lördagar under våren. Tanken är att vi träffas, gör pizza, kollar på film och bara hänger lite.

Är du intresserad att vara medså skriv ditt namn och telefonnummer här nere eller till oss personligen så hör vi av oss till dig! MVH Endre 4H Klubb 

Senaste kommentarer

18.12 | 11:28

Skriv här om ni har filmförslag eller andra tips till oss!

...
08.09 | 14:35

Gillar också svenska filmer som Prinsessa, Jag saknar dig, Tusen gånger starkare mfl.

...
01.09 | 13:27

FAVORITFILM - White Oleander är min favorit & Flicka - den bruna mustangen - Alison Lohman har huvudrollen i båda!

VILKEN ÄR DIN?

...
11.11 | 18:12

Kul Disco. "Hulken" var bäst! Kram

...